Friday, September 09, 2011

Harap berjalan dengan lancar

assalamualaikum dan hai,hai,hai...kepada semua.
okay semua sekarang mesti tengah bising malas nak balik belajar kan..mana tak nya syok cuti 4 bulan..dah kena balik start belajar..
haha..xpela..kang cuti lama-lama..dah macam penganggur je..menghabihkan beras je la kjenye..
ni nak citer..mood meeting datang lak tiba-tiba..thanks kat presiden saya...
haha actually rindu nak meeting (sewel ke hape suka nak meeting)
meeting kat facebook je pon sbb ramai yg tak balik lagi..w/pun tak berapa efektif..
susah nak dapat kata sepakat..
tu la orang lebih prefer meeting yang berkata-kata daripada menaip..
disebabkan lama bercuti, keje ada la sikit tertangguh..ha apa lagi..baru teringat nak call
setiap projek manager pasal paperwork..
harapan saya..semua program yang dah plan dapat berjalan dengan lancar..
risau+cuak+berdebar2 (byk lagi la perasaan ni)
terbaik (^_^)

3 comments:

Anonymous said...

gila kuasa! hahaha..hai..! =)

syde03 said...

pembetulan, "bukan baru nak nak call setiap projek manager pasal paperwork" smua, ktorg saje tak nak kacau korang bercuti, ktorg bertiga terpinga-pinga siapkan semua utk korang spjg cuti tau? hah, pasnie kalau korang bising byk kerje jgk tak tahu la, huhuhu..

ANISA said...

@not so randy:
mne ada la...ish2

@syde03:
aah betul tu..tp kne gk kacau sbnrnye..knfm naik sem ni...buzy!!

NIQA INSTANT SPRAY REMOVER mudah hilangkan kotoran dengan segera

Hi semua. Kali ini Nisa nak share satu produk yang sangat membantu Nisa disaat Nisa perlukan. Selalunya kita akan panik bila kita nampak ko...