"saya tak reti pakai selendang,normal ke?"

assalamualaikum kepada semua reader yang rajin datang ke blog saya ni..
terima kasih sangat-sangat sebab sudi singgah..

untuk entry kali ni still mood raya..tengok kat facebook kawan-kawan semua dah tukar profile picture
gambar raya.. lawa semuanya.. yang kawan perempuan semua pakai selendang..
selendang ni setahu saya jadi fenomena dari saya 1st semester lagi..

frankly,I do jealous of my friends..because they really look good wearing any dresses..
but me? memang ada try pakai..tapi tak rasa berape selesa..
boleh katakan semua posing dengan the best dress..
bagi saya selesa nya..tudung bawal tu dah memadai..
saya tahu selendang tu part of current popular trend
kalau tak reti pakai selendang,xde la weirdo sangat kan?

pernah kawan lelaki tak tahu la apa niat dia..perli ke nasihat..
"ko tukar la cara pemakaian ko sekali-sekala..pakai macam ala-ala tudung Yuna tu ke..lebih feminin gitu"
saya tahu berpakaian ni bukan nak jadi attention seeker..
just jadi 1st impression orang terhadap kita..penampilan mencerminkan peribadi kita..

p/s: kalau perasan dalam blog ni jarang ada gambar saya..senang citer boleh kata xde la..let just say I have low self-esteem on my looks..not confident with myself..


9 comments

Popular Posts