Friday, September 16, 2011

gambar lawatan intergrasi

assalamualaikum dan selamat sejahtera..
kali ni entry nak tunjuk gambar2 lawatan intergrasi
masa cuti semester hari tu..
memandangkan sekarang line pun baik punye, tu yang dapat download ok la dari kat rumah time cuti hari tu...member dok tagged,tu yang nak gak tunjuk..
kalau ada camera sendiri...hehehe...meh la nak tunjuk sikit.. ikut timeline ni...
semua nya sumber dari facebook..








kawan bersama..
syed boleh klik kat nama2 ni 
dan ramai lagi...boleh la usha blog depa..yang lain tak tahu la..
walaupun dah lama berlalu, siyes xle lupakan...
ni sekadar nak share pengalaman,excited...
ada yang korang kenal ke?? boleh la nak mintak sampaikan salam ke..kalau nak la..

-sharing is caring- (^_^)
p/s : tgh ada masa lagi,boleh la nak aktif blog ni...
lepas ni...tak jamin la...heehehe.. but I will try my best..

9 comments:

Maya Lisa said...

dtang integrasi sarawak, nape tak lawat unimas sekali sayang ?

ANISA said...

owh...tak de dalam list on mission to be in unimas...lalu aje la time tu...

Zul Fattah said...

mak aii.. memang aktif r ko.. best kan dapat g jalan2 macam ni..

ANISA said...

haha..awat...ooo dulu entry aku tu tak caya ke?? best tu of course la.. pengalaman yg tak dapat kat mana2...
berbaloi.. nk terima kasih kat parents jgk..sbb kasi pergi...

syde03 said...

curik gmbr LI saye, hohoho

ANISA said...

owh mintak maaf syde03...hehehe...

Arai Lekir said...

memang best kalau dpt jalan-jalan kat universiti lain

PeRmAtA bIrU said...

aktifnya dia... best la dapat jalan2 buat lawatan...:)

ANISA said...

@arai lekir
owh technically bkn universiti yg lain pun...cuma gi cawangan je...

@permata biru
best tu of course la...experience pun superb..

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...