gambar lawatan intergrasi

assalamualaikum dan selamat sejahtera..
kali ni entry nak tunjuk gambar2 lawatan intergrasi
masa cuti semester hari tu..
memandangkan sekarang line pun baik punye, tu yang dapat download ok la dari kat rumah time cuti hari tu...member dok tagged,tu yang nak gak tunjuk..
kalau ada camera sendiri...hehehe...meh la nak tunjuk sikit.. ikut timeline ni...
semua nya sumber dari facebook..








kawan bersama..
syed boleh klik kat nama2 ni 
dan ramai lagi...boleh la usha blog depa..yang lain tak tahu la..
walaupun dah lama berlalu, siyes xle lupakan...
ni sekadar nak share pengalaman,excited...
ada yang korang kenal ke?? boleh la nak mintak sampaikan salam ke..kalau nak la..

-sharing is caring- (^_^)
p/s : tgh ada masa lagi,boleh la nak aktif blog ni...
lepas ni...tak jamin la...heehehe.. but I will try my best..
9 comments

Popular Posts