Tuesday, September 27, 2011

segmen: "Jom Senyum Sambil Hadiahkan Al-Fatihah"

Assalamualaikum kepada semua...
kali ni entry datang dari blogger mizz ary
dan saya dah ditag oleh kawan blogger saya, istana biru
http://haryanies.blogspot.com/2011/09/ada-sesiapa-nak-join-segmen-pertama-nur.html
 bagi saya ni segmen yang menarik sebab tak ramai yang ada idea nak buat segmen macam ni..
tahniah kepada empunye blog..
bila cakap pasal sedekahkan Al-Fatihah mungkin ada yang segelintir pikirkan untuk orang yang dah meninggalkan dunia ni.
sedekah Al-Fatihah tidak semestinya yang telah meninggal dunia..
kita juga boleh sedekah kepada seluruh muslimin dan muslimat
terutamanya yang tengah berperang demi menegakkan agama Islam ni..
tak lupa jugak kepada kedua ibu bapa,guru2,sahabat handai,kaum kerabat..
besarkan hadiah ni..bagi saya ni lebih bermakna...

kawan yang saya nak tag:
syed
yusdi
nur raudha
zafirah azlan
nak tag ramai lagi...tapi ni je la..kalau rasa segmen ni okay,mari la....
sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia..

4 comments:

Zul Fattah said...

cam best je segemn ni.. tapi aku xleh join segmen lg la..
tolong doakan untuk arwah ayah aku etek yup..
Al-Fatihah

ANISA said...

okay boleh...boleh aje...

Ary said...

thanks join adik...nice blog!

*Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

teh o beng said...

hai..kite dri segmen kak ary :)

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...