Tuesday, September 27, 2011

segmen: "Jom Senyum Sambil Hadiahkan Al-Fatihah"

Assalamualaikum kepada semua...
kali ni entry datang dari blogger mizz ary
dan saya dah ditag oleh kawan blogger saya, istana biru
http://haryanies.blogspot.com/2011/09/ada-sesiapa-nak-join-segmen-pertama-nur.html
 bagi saya ni segmen yang menarik sebab tak ramai yang ada idea nak buat segmen macam ni..
tahniah kepada empunye blog..
bila cakap pasal sedekahkan Al-Fatihah mungkin ada yang segelintir pikirkan untuk orang yang dah meninggalkan dunia ni.
sedekah Al-Fatihah tidak semestinya yang telah meninggal dunia..
kita juga boleh sedekah kepada seluruh muslimin dan muslimat
terutamanya yang tengah berperang demi menegakkan agama Islam ni..
tak lupa jugak kepada kedua ibu bapa,guru2,sahabat handai,kaum kerabat..
besarkan hadiah ni..bagi saya ni lebih bermakna...

kawan yang saya nak tag:
syed
yusdi
nur raudha
zafirah azlan
nak tag ramai lagi...tapi ni je la..kalau rasa segmen ni okay,mari la....
sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia..

4 comments:

  1. cam best je segemn ni.. tapi aku xleh join segmen lg la..
    tolong doakan untuk arwah ayah aku etek yup..
    Al-Fatihah

    ReplyDelete
  2. hai..kite dri segmen kak ary :)

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post