Friday, September 30, 2011

Analysis untuk segmen: himpunan nama-nama part 1

Assalamualaikum kepada semua..
entry kali ni seperti yang dijanjikan oleh saya untuk kumpul semua nama-nama..
untuk segmen pertama saya iaitu:

1. Fatin Fadhillah (kawan sematrik saya,satu kelas saya)
nama nya: FATIN yang bermaksud cantik, menawan dan FADHILLAH bermaksud keutamaan dan keberkatan.
sesuai dengan orangnya..dah kenal boleh la cakap macam ni kan...hehehe..

nama nya yang sungguh unik NILAM SUHANA OTHMAN
cerite detail boleh baca kat page ni. - istana biru nak korang kenal
dan kebetulan dia pun ada buat entry pasal nama-nama yang bermakna.
banyak2..terjah2 kalau rasa tak keberatan..sedap betul nama-nama dalam entry ni..

3. nama blog:Induced Mind
nama beliau NURUL HUDA BINTI JAFNI
Nurul bermakna cahaya, Huda pulak bermakna petunjuk
ada la selitkan kisah sampingan namanya.. klik pada nama Induced Mind di atas

p/s: haha guna ayat statistik lak untuk tajuk entry kali ni..
aplikasikan apa yang diajar.. tunggu sambungan nya... kalau ada yang nak teruskan lagi nak join,meh la..
berbesar hati nak memanjangkan list nama-nama ni..

4 comments:

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post