dengar lagu hindustan..dot..dot...

Assalamualaikum kepada semua dan hai!!
harap2 korang semua sihat aje..
okay,aktiviti fakulti dah habis tadi..
tadi lepas kelas Econometric,terus berlari cari bas nak pergi intekma..
perghhhh...mencabar betul nak gi kelas jepun ni..
selalunya kitaorang memang akan lewat ke kelas ni sampai la 30 minit..
entry ni nak cakap..
walaupun penat2...sebab kelas jauh..
tapi pak cik yang drive bus tu yang bawa ke bus stop Kolej Seroja...
memang la pandai buat saya tersenyum tibe2..
bukak video clip lagu hindustan.. adeii..dah la kot tak dengar..
lagu yang classic2 dari Shah Rukh Khan lak tu...
hilang penat tu...sekejap la..
boleh pulak tertinggal bas nak ke intekma..
apa lagi kol pak cik taxi pulak..
dah naik taxi terus cakap gini,
"pak cik, saya tak kire la mcm mne pun...kena sampai dalam 3 minit"
memang drift habis la wa cakap sama lu...
"pakcik...nanti kita sambung borak2...kami dah lambat ni"
memang betul2 laju la..tapi pak cik ni memang suke berborak (regular customer)
layan aje...hahaha...

p/s: mmg tak de kena-mengena lgsg tajuk dgn citer...
pasal hindustan tu sikit je...(mood: suka)
2 comments

Popular Posts