Thursday, September 22, 2011

1st time buat entry blog kat bilik gerakan

hye semua..
td baru pergi teman member pergi jj...
sebab hari ni kelas satu je pukul 1.20 ptg sampai pkl 2.10 tadi
sekarang kat sebelah saya ada syed..
tengok la blog dia.. selalu stalker blog dia..
alamak kantoi sudeh..
berbalik gi teman member gi shopping td, so...dapat la 'treat' mcd..
1st time lunch mcd kat fakulti..untuk sem ni..
apa nak dibanggakan sgt pun tah la..layan je la...

so...lepas dah lunch..take away ke bilik gerakan ni..
abis member2 dok kebas french fries..
hahaha lapaq sangat la tu kot..

and then dapat berita,kena amik subjek QMT522
experimental design..
so nak tak nak kena amik jugak..
so bertambah la credit hour untuk sem ni, jadi 18 credit hour..
jumaat still hari cuti umum ku...yeah!!! I like..

ok la nak chow dulu..
penasihat kelab dah panggil ni..nak kena setelkan sesuatu..
nanti sambung lagi berblogging..
wasalam..

p/s : kepada presiden SMF,lan...kalau ko ternampak entry ni..
ko jangan pikir yang aku menyalah guna kuasa kat bilik tu pulak..
maaf ek... <kena bagi tunjuk sebab ke??>
Post a Comment

Ibu Maira's Dairy : Mainannya dimana-mana

Hi semua. Cerita kali ni Nisa nak cerita pasal mainan Maira yang ada dimana-mana je. Depan TV, bilik tidur, bilik mandi pun kadang-kadang a...

Cerita Panas Blog Minggu Ini