Monday, September 05, 2011

gila ke hape..mimpi pasal cari sponsor??

assalamualaikum..baru la perasan..selama ni punyer entry tak ada pembuka bicara..
apalah saya ni..maaf ek kawan-kawan..kurang sivik betul la saya ni..
ha!! paham tak tajuk entry ni?? 
bukan apa..cuti dah nak habis..naik semester ni konfirm buzy..1st week dah ada event..
boleh pulak semalam mimpi tengah cari sponsor untuk event charity yang masih dalam progress..
bukan apa..dulu member ada dok cakap "susah la nak cari sponsor"
bapak saya lagi la cakap senang "eeh pe pulak..senang kot.."
disebabkan kata-kata beliau la saya jadi semangat nak buat..
bapak borek, anak rintik la katakan..buzy sana sini hehe.. 
adakah ini satu petanda?? tah la..tunggu dan lihat je la..
tak pernah-pernah lak nak ada mimpi nak cari sponsor..(^_^)
Post a Comment

Jannah Cosmetic Meet & Greet

Sabtu yang lepas, 9 Disember 2017 diberi kesempatan dan rezeki untuk join Jannah Cosmetic meet and greet. Dapat belajar banyak perkara ...

Cerita Panas Blog Minggu Ini