"sorry la saya memang suka warna kuning"

Assalamualaikum kepada semua yang sudi singgah baca kat sini..
lama dah tak menulis apa2 kat blog ni..
buzy sikit dan TAK ada idea nak buat entry..
so kali ni nak cakap..saya ni memang pencinta warna kuning tak pun ungu
handphone kuning, beg kuning,
kereta pun kuning..
kereta yang saya akan guna kalau kat rumah...sangat suka!!!

sekarang sangat suka kereta MYVI EXTREME 1.5 warna kuning tu la..
mantap!! siyes best..
gambar dari google
dah lama dah minat warna kuning ni..
dari form 2,tak kisah la orang cakap warna kuning ni menyakitkan mata ke..
hape ke.. bagi saya warna kuning tu,memang warna saya..
eh, entry ni bukan nak touching2 pun..
just want to make a clear statement..
I REALLY LOVE YELLOW that much...

9 comments

Popular Posts