Friday, September 30, 2011

"sorry la saya memang suka warna kuning"

Assalamualaikum kepada semua yang sudi singgah baca kat sini..
lama dah tak menulis apa2 kat blog ni..
buzy sikit dan TAK ada idea nak buat entry..
so kali ni nak cakap..saya ni memang pencinta warna kuning tak pun ungu
handphone kuning, beg kuning,
kereta pun kuning..
kereta yang saya akan guna kalau kat rumah...sangat suka!!!

sekarang sangat suka kereta MYVI EXTREME 1.5 warna kuning tu la..
mantap!! siyes best..
gambar dari google
dah lama dah minat warna kuning ni..
dari form 2,tak kisah la orang cakap warna kuning ni menyakitkan mata ke..
hape ke.. bagi saya warna kuning tu,memang warna saya..
eh, entry ni bukan nak touching2 pun..
just want to make a clear statement..
I REALLY LOVE YELLOW that much...

9 comments:

  1. well..you are free to like whatever colours! different people different taste!

    ReplyDelete
  2. yup...that sure does...
    hahaha...just dont want others feel that I am some kind of freak love yellow things...
    I feel confident with it..

    ReplyDelete
  3. hehhe..kuning tuhhh.. suke gak.. tapi minimal jer.. suke pink lebih :)

    ReplyDelete
  4. nurul mazni,nampak sangat..especially kat blog..hehehe
    opppss..ter'stalker' pulak..

    ReplyDelete
  5. nisa... i dah follow blog u..hihihi...:)

    ReplyDelete
  6. @syde03 perlu ke nak motif?? dh mcm polis..

    ReplyDelete
  7. wow..kuning nyer kete nisa..hihih

    ReplyDelete
  8. hahaha..kan3??? tu baru sikit...tunggu la nnt...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post