Friday, September 30, 2011

"sorry la saya memang suka warna kuning"

Assalamualaikum kepada semua yang sudi singgah baca kat sini..
lama dah tak menulis apa2 kat blog ni..
buzy sikit dan TAK ada idea nak buat entry..
so kali ni nak cakap..saya ni memang pencinta warna kuning tak pun ungu
handphone kuning, beg kuning,
kereta pun kuning..
kereta yang saya akan guna kalau kat rumah...sangat suka!!!

sekarang sangat suka kereta MYVI EXTREME 1.5 warna kuning tu la..
mantap!! siyes best..
gambar dari google
dah lama dah minat warna kuning ni..
dari form 2,tak kisah la orang cakap warna kuning ni menyakitkan mata ke..
hape ke.. bagi saya warna kuning tu,memang warna saya..
eh, entry ni bukan nak touching2 pun..
just want to make a clear statement..
I REALLY LOVE YELLOW that much...

9 comments:

whitecappuccino said...

well..you are free to like whatever colours! different people different taste!

ANISA said...

yup...that sure does...
hahaha...just dont want others feel that I am some kind of freak love yellow things...
I feel confident with it..

Nurul Mazni said...

hehhe..kuning tuhhh.. suke gak.. tapi minimal jer.. suke pink lebih :)

ANISA said...

nurul mazni,nampak sangat..especially kat blog..hehehe
opppss..ter'stalker' pulak..

syde03 said...

motif nak tacing?

syathirah said...

nisa... i dah follow blog u..hihihi...:)

ANISA said...

@syde03 perlu ke nak motif?? dh mcm polis..

yan_izumi said...

wow..kuning nyer kete nisa..hihih

ANISA said...

hahaha..kan3??? tu baru sikit...tunggu la nnt...

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...