Sunday, September 25, 2011

1st Segmen Santri : Komputer Kesayanganku

assalamualaikum kepada semua..dah hai!!
saya dah dijemput oleh tuan punyer blog untuk join first segmen dia..
meh la usha dia ni.. Alumni Nurul Iman

lappy yang saya dok guna ialah:
BENQ Joybook S32 Series
dah guna dari tahun sept 2008 (anggaran) sampai sekarang....
alhamdulillah lama jugak bertahan..nak dekat 3 tahun..
warna hitam..sangat2 sayang sama lappy ni..
xle hidup tanpanya..
dengan lappy ni saya dah berjaya siapkan banyak assignment contohnya database, C++,
research, ada jugak buar proposal untuk aktiviti kelab, buat laporan kelab dan meeting..
tak lupe jugak dengan lappy ni..saya dapat layan citer2 menarik..
layan facebook,twitter,youtube...
ni gambar dari pak cik google aje la ek..



 bestnyer lappy ni...TAHAN SANGAT LAMA..
kekurangan ek.. tak tahu la nape..lappy saya ni walaupun dh tukar bateri tapi still kena plug in kalau nak guna..

so meh la share citer pasal LAPPY KESAYANGAN korang..
walaupun ada la lappy ni buat hal,still sayang sangat2..

Post a Comment

Jannah Cosmetic Meet & Greet

Sabtu yang lepas, 9 Disember 2017 diberi kesempatan dan rezeki untuk join Jannah Cosmetic meet and greet. Dapat belajar banyak perkara ...

Cerita Panas Blog Minggu Ini