Sunday, September 18, 2011

selesai sudah Program Pemantapan Wawasan

assalamualaikum dan selamat sejahtera semua yang datang blog ni..
bermula 17/9 sampai 18/9 (baru je tadi)
event untuk pelajar baru untuk Fakulti Sains Komputer dan Matematik
di INTEC,seksyen 17,shah alam..

tugas kali ni jadi urusetia.. okay la..
nak jaga 500++ orang, bukan perkara mudah..
di sini saya nak ucap tahniah pada kawan2 saya kerana
berjaya buat event ni berjalan dengan lancar nya...

sebenarnya,penat tu memang ada...
tapi hati ni still berdegil jugak nak buat entry,
tak tahu la kenapa kan...
so,nak citer detail?? boleh share 1 perkara je..
Tido dalam dewan beramai-ramai,semua prempuan yea...
dan...air-cond bukak sepanjang masa..
erti kata lain, tido dalam 'peti ais'...semua orang tak boleh tido..
beku kot rasanya.. tapi memang tabik la sapa boleh bertahan..

learn a lot of things...I really appreciate the experience..
harap ingat sampai bila2...
nak rehat la kot,lepas ni...hehehe (^_^)

5 comments:

  1. mmg penat kalau become a part of committee program

    ReplyDelete
  2. saje google pasal 'program pemantapan wawasan'. nak tengok2 kalau ada blogger lain yang join sama program tu. nampaknya anisa sorang je. huhu.

    ReplyDelete
  3. ye ke?? hahaha... terharu pulak tiba-tiba...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post