Sunday, September 18, 2011

selesai sudah Program Pemantapan Wawasan

assalamualaikum dan selamat sejahtera semua yang datang blog ni..
bermula 17/9 sampai 18/9 (baru je tadi)
event untuk pelajar baru untuk Fakulti Sains Komputer dan Matematik
di INTEC,seksyen 17,shah alam..

tugas kali ni jadi urusetia.. okay la..
nak jaga 500++ orang, bukan perkara mudah..
di sini saya nak ucap tahniah pada kawan2 saya kerana
berjaya buat event ni berjalan dengan lancar nya...

sebenarnya,penat tu memang ada...
tapi hati ni still berdegil jugak nak buat entry,
tak tahu la kenapa kan...
so,nak citer detail?? boleh share 1 perkara je..
Tido dalam dewan beramai-ramai,semua prempuan yea...
dan...air-cond bukak sepanjang masa..
erti kata lain, tido dalam 'peti ais'...semua orang tak boleh tido..
beku kot rasanya.. tapi memang tabik la sapa boleh bertahan..

learn a lot of things...I really appreciate the experience..
harap ingat sampai bila2...
nak rehat la kot,lepas ni...hehehe (^_^)
Post a Comment

Rahsia Kekal Remaja

Alhamdulillah diberi kesempatan untuk terus dan terus beri manfaat dengan pelbagai cara kepada ramai orang. Ternyata bukan mudah tetapi Ni...

Cerita Panas Blog Minggu Ini