Thursday, September 15, 2011

sambutan raya di UiTM

Assalamualaikum kepada semua dan selamat sejahtera..
semalam ada event besar-besaran beraya di Padang Kompleks Sukan UiTM Shah Alam
semua sekali ada 54 gerai melibatkan kolej, fakulti dan sebagainya..
setiap gerai ada tema masing-masing.
the main event is merdeka and raya..
macam-macam idea untuk tema gerai dapat tengok sorry tak de gambar
kedatangan VC memeriahkan lagi suasana..
setiap gerai ada menu tersendiri.. godaan betul la..
tapi dapat layan mee bandung muar dari gerai kolej teratai..
itu je yang larat nak makan.. 
penuh satu padang tu dengan gerai..

sambil jaga gerai fakulti, sempat berjumpa dengan kawan-kawan..
antaranya kawan kelas, kawan sebilik masa semester 1(pija dan jue),
kawan serumah masa duduk kat luar(semester 3 (kak wani)), 
kawan sekelas matrik(murni),
dan ramai lagi...

tak ke macam jejak kasih tu...seronok sangat..
lepas ni beraya under fakulti pulak..
aiihhh makan aje la nie..
apa-apa pun ukhwah persahabatan antara semua kawan saya
sangat bermakna..lebih-lebih lagi pada bulan Syawal ni..

p/s : ada la niat nak melantak banyak semalam..kalau boleh setiap gerai
nak rasa semua menu diaorang..tapi apa kan daya, hanya mampu untuk berniat je..
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...