Thursday, September 15, 2011

sambutan raya di UiTM

Assalamualaikum kepada semua dan selamat sejahtera..
semalam ada event besar-besaran beraya di Padang Kompleks Sukan UiTM Shah Alam
semua sekali ada 54 gerai melibatkan kolej, fakulti dan sebagainya..
setiap gerai ada tema masing-masing.
the main event is merdeka and raya..
macam-macam idea untuk tema gerai dapat tengok sorry tak de gambar
kedatangan VC memeriahkan lagi suasana..
setiap gerai ada menu tersendiri.. godaan betul la..
tapi dapat layan mee bandung muar dari gerai kolej teratai..
itu je yang larat nak makan.. 
penuh satu padang tu dengan gerai..

sambil jaga gerai fakulti, sempat berjumpa dengan kawan-kawan..
antaranya kawan kelas, kawan sebilik masa semester 1(pija dan jue),
kawan serumah masa duduk kat luar(semester 3 (kak wani)), 
kawan sekelas matrik(murni),
dan ramai lagi...

tak ke macam jejak kasih tu...seronok sangat..
lepas ni beraya under fakulti pulak..
aiihhh makan aje la nie..
apa-apa pun ukhwah persahabatan antara semua kawan saya
sangat bermakna..lebih-lebih lagi pada bulan Syawal ni..

p/s : ada la niat nak melantak banyak semalam..kalau boleh setiap gerai
nak rasa semua menu diaorang..tapi apa kan daya, hanya mampu untuk berniat je..

6 comments:

  1. siyes menggoda.. asal aku x nampak ko semalam weh?

    ReplyDelete
  2. taw xpe...tah ler...tak singgah gerai fak aku la tu..

    ReplyDelete
  3. bestnyerrr..bley melantak manyak2..hehe :)

    ReplyDelete
  4. memang pun...tu pun baru melantak sikit pun dah x larat..

    ReplyDelete
  5. best laa... ptt nye mkn jee bnyk2.. hahaha !

    ReplyDelete
  6. taw xpe...tapi time tu dah makan sendiri nyer menu gerai...ICE-CREAM....

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post