Friday, September 09, 2011

bad manners : letak chewing gum merata-rata

assalamualaikum dan hai korang..
ini entry berdasarkan pengalaman sendiri..
masa Lawatan Intergrasi kat mana berlaku adalah dirahsiakan..
tak nak la bgtaw kat mana.

tempat : depan kedai..
apa jadi ialah tengah borak dengan kawan,saje la nak sandar kat tiang..
nak sandar, lama sgt kat depan kedai..dah dapat ais-krim..
dengan ttbe nye..rasa macam ada something yg melekit..
ahh...sudah..and yes, chewing gum terlekat kat tudung ok?
time tu diam je la...kang kecoh-kecoh,nanti sendiri malu..
adeii.. teruk gak la.. sebenarnya just nak pesan 
kepada yg makan chewing gum tu..lepas makan tu buang la..
jangan dok telan balik..pernah buat jgk..tak elok tu..
paling eloknya sebelum buang tu,balut dengan wrappers..
lama betul nak buat confession ni..hahha..
bila dah lama berlalu rasa kelakar je..
tu yang berani nak citer..kalau tak,jangan harap...


peringatan bersama agar perkara ni tak kan berlaku pada sesiapa..
not nice to do it..
kan korang makan tu,pastu gi tepek kat mana2..
ha paham-paham sendiri la..hehe..
tak nak sambung apa jadi
chewing gum yg korg makan tu..(kalau dibuang merata-rata)


Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...