Tuesday, September 20, 2011

perlu ke jujur sepanjang masa?

assalamualaikum dan hai semua..
entry kali ni nak mintak pendapat kat semua orang..
tak kisah la apa2 pun..
perlu ke kita jujur sepanjang masa?
apa cause and effect kalau jujur?
apa situasi yang jujur tu mesti kena?


pada pendapat saya...
kita kena jujur selagi perlu. Kalau berkenaan perasaan,better jujur..
kalau berkenaan dengan amanah dan tanggungjawab,pun harus lah jujur..

tapi lain orang,lain definisi jujur mereka..
berdasarkan pengalaman dan kejadian yang sukar dilupakan..

harap entry ni dapat membuat kita lebih kenal diri kita sendiri.
sekadar perkongsiaan..
p/s: boleh pulak update blog sebelum pergi kelas
betul2 sebelum nak publish, elektrik xde..laptop terpadam..
terbaik (gaya Boboi Boy)
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...