Sunday, September 11, 2011

dah sampai UiTM Shah Alam

assalamualaikum kepada semua yang jenguk kat sini..
tajuk entry pun dah obvious...so,saya dah sampai kat UiTM Shah Alam..
duduk kat Kolej Teratai 1..bersama kawan baik ku kak odah
sampai hari sabtu lagi.. saja nak datang awal..
sbb pertama nya nak elak kesesakan pada hari ni (ahad)
konfirm ramai giler akan berdaftar..
sbb yang keduanya...dah lama-lama cuti kn..bapak suh balik awal la..
kononnya tak de terkejut sangat hari isnin nak ke kelas nanti..
so far so good la..
matlamat dalam minggu ni : nak buat meeting dengan AJK Kelab,
nak setelkan satu subjek yang tak tahu jadualnya..
(dah puas dok belek dalam system kelas Experimental Design)
nak try ushakan tempat praktikal,
(dah buat 3rd Year kot...of course dah kena cari..hehehe)
event sambutan raya besar-besaran UiTM bakal ada..
(siapkan preparation la..pergh konfirm gempak)

ok la.. time to get buzy..hehehe
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...