Sunday, September 25, 2011

#2 Patut ke tak...

Assalamualaikum dan hai!!!
di pagi ahad yang mulia ni, awal-awal pagi dah bukak facebook..
siyes sangat suka application yang baru...
totally awesome!!! (hahaha okay xde kena-mengena)

isu nya ialah patut ke tak...
unfriend kan kawan facebook yang jarang update dengan kita..??
sebab tah la..tegur pun memang tak la kat facebook tu..
yang tak on9 tu lain la..tu xpe la..lain cerita.
bukannye apa...add semata-mata untuk apa? apa gunanye add..??
aah..senang je kan..ada butang friend..kalau kat dunia luar..
"selamat berkenalan...bla..bla..." (byk pulak procedurnye kan?)
saya ni nak nampak 'wujud' kat facebook ni..like aje la boleh...
at least tu cara saya nak taw update kekawan..
saya tegur2 siapa yg kenal dan tegur saya..dah lepas add atau accept as friend,tegur la kan..
tapi kalau nak add tu...mmg pikir byk kali la nak buat..
that is just me..tak tahu la korg macam mana kn..
kalau kawan kat facebook banyak2 pun..cuma berape kerat je yg taw pasal kita,
tu pun dah kire untung gak la kn..(ish,tak bersyukur pulak saya ni..maaf ea)
just friend je kat dalam facebook pun,apa la sangat kan
pendapat korang macam mana??

1 comment:

  1. salam nisa, kalau sudi nak join sekali ke:

    http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/1st-segmen-santri-komputer-kesayanganku.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post