Friday, September 02, 2011

mood raya #5: bahang exam?

entry kali ni nak citer, yea la kan dah dengar semua buat apa kn...
mesti ada jugak yang kes lepas raya ni exam..
uiisshh..nak kesian tak leh..nanti kena kat diri sendiri baru taw..
tak yah cari jauh la..adik sendiri ni..lepas raya sambung spm trial paper Lukisan Kejuruteraan risau la jugak..time bila pulak dia nak study kan..
kepada adik-adik yang nak amik UPSR yang bermula 13 September ni.. 
PMR lagi sebulan dan SPM lagi dua bulan.
bila pergi beraya mesti ada yang dok wish good luck kan?
tak lupa jugak untuk member diploma UiTM pun exam lepas raya.. cousin yang kat UTP ambil Foundation tu,hang buat la elok2 ea..raya tu raya la jugak, belajar jangan lupa sudah..
jangan stress ek...

sampai buat joke dengan member
"alarh ko makan ketupat sambil study,style kot..tak de spe pernah buat lagi"
gurau je pun..jangan marah ea..dugaan orang nak exam la katakan..
hope semangat belajar tu ada la lagi,walaupun bulan Syawal sebulan khas untuk beraya..
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...