Monday, September 26, 2011

Macam paham2 je...

Assalamualaikum kepada semua dan hai!!
ni nak dok complain..
awat time nak post status,tak keluar apa2....
asyik2 dok kuar "what's on your mind"
adeiii...sabaq je la..
mungkin hikmah nye..apa yg saya nak luahkan kat status tu tak sesuai kot..
xpe la... lantak je la..
tetibe teringat bile time nak exam...
asal nak exam je,line nak log in facebook xde..
tak time exam,mesti time2 nak test..
macam paham2 je la facebook ni kan..
hahaha...korang pernah mengalaminya??
sama la kita...paham sangat...

macam best pulak buat entry 
"Macam paham2 je.."

tag : dakulala
ada sesiapa nak join ke tajuk ni?? alarh..jangan malu2,just go on...peace~~

No comments:

Post a comment

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post