Thursday, September 15, 2011

assignment week #1

assalamualaikum dan selamat sejahtera..
entry kali ni nak tulis pasal assignment untuk minggu ni..
kelas presentation skills (bel429) dah kena assign..
listkan 5 topik untuk dijadikan dalam Presentation 1..
anything but better as I have experience on it..
dalam pikiran tu ada la beberapa, cuma tak tahu la sesuai ke tak..

pengalaman masa lawatan intergrasi, pertama kali pergi konsert Back Street Boys,
apa lagi ek...kalau pasal raya..kata lecturer, masing2 ada pengalaman sendiri..
idea kering pulak.. nak kena submit rabu ni..

yang keduanya, assignment econometric..
difference between statistical and deterministic relationship
difference between regression and causation
difference between regression and correlation..
aduyaii..1st class..dah suruh cari macam ni..
rasa nak mintak bantuan pak cik google je

hope nanti dah buzy masa Program pemantapan Wawasan 
dan Taklimat Dekan,
assignment ni tak terlupe nak buat.
atau...ada siapa2 nak buat kan ke??
hahaha...xde la gurau je..
kalau suruh org lain buat, xde la saya belajar..

korang assignment mcm ni gak ke?? 
terbaik la...sama la..
p/s: nota ent600 kena pass kat budak kelas..
kalau lupe, naye la.. dah la belajar based pada nota..

4 comments:

Kancil 8349 said...

Bel 429?

bukan subjek bahasa inggeris ke nie...kalau tak silap...hehehe...rindu kat UiTM

ANISA said...

aah...subjek english...UiTM jgk ke?? owh...sama2...

whitecappuccino said...

Oh..zaman2 assignment dah lama berlalu tapi bila dah kerja ni ada juga assignment yg tersendiri..tak bleh lari dr assignment juga.

ANISA said...

taw xpe... melainkan lecturer tak bagi homework...hihihii

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...