Saturday, September 10, 2011

apa korang buat dengan duit raya...

assalamualaikum semua yang datang jenguk blog ni..
terima kasih banyak-banyak..
memandangkan bahang raya dah suam-suam..
bahang belajar belum masuk gear 1 lagi..
ni nak tanya la kan..korang buat apa dengan duit raya korang tu?
simpan untuk kepentingan masa depan?
dah guna..sebab tujuan masing-masing?
apa-apa pun tindakan korang.. make sure refer pada keperluan
dan kehendak masing-masing..
kalau rasa..tak ada benda nak beli ke..better simpan je la..
walaupun tak banyak..kalau dapat banyak tu tak pe la..
simpan lagi elok.. saya?? dah menyeru korang menyimpan..hehe
taw2 je la jawapan nya..hehe..simpan kat mana?
itu...biar la rahsia...yang penting rasa puas hati...
sangat-sangat puas hati..(^_^)

p/s : sesuai jugak kalau digunakan beli topup tu..kang dah 15hb dah 
kuat kuasa cukai 6% tu..hehe..

3 comments:

  1. gune utk shoping ! hehe

    ReplyDelete
  2. he..he..
    apapun duit2 kna la bli ikut kperluan atau kehendak..
    mana yg lg penting ...:)

    ReplyDelete
  3. shopping pun orait gak...
    of coz la ikut keperluan...more priority...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post