Saturday, September 10, 2011

apa korang buat dengan duit raya...

assalamualaikum semua yang datang jenguk blog ni..
terima kasih banyak-banyak..
memandangkan bahang raya dah suam-suam..
bahang belajar belum masuk gear 1 lagi..
ni nak tanya la kan..korang buat apa dengan duit raya korang tu?
simpan untuk kepentingan masa depan?
dah guna..sebab tujuan masing-masing?
apa-apa pun tindakan korang.. make sure refer pada keperluan
dan kehendak masing-masing..
kalau rasa..tak ada benda nak beli ke..better simpan je la..
walaupun tak banyak..kalau dapat banyak tu tak pe la..
simpan lagi elok.. saya?? dah menyeru korang menyimpan..hehe
taw2 je la jawapan nya..hehe..simpan kat mana?
itu...biar la rahsia...yang penting rasa puas hati...
sangat-sangat puas hati..(^_^)

p/s : sesuai jugak kalau digunakan beli topup tu..kang dah 15hb dah 
kuat kuasa cukai 6% tu..hehe..

3 comments:

teha said...

gune utk shoping ! hehe

sobri yaacob said...

he..he..
apapun duit2 kna la bli ikut kperluan atau kehendak..
mana yg lg penting ...:)

ANISA said...

shopping pun orait gak...
of coz la ikut keperluan...more priority...

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...