Saturday, September 10, 2011

apa korang buat dengan duit raya...

assalamualaikum semua yang datang jenguk blog ni..
terima kasih banyak-banyak..
memandangkan bahang raya dah suam-suam..
bahang belajar belum masuk gear 1 lagi..
ni nak tanya la kan..korang buat apa dengan duit raya korang tu?
simpan untuk kepentingan masa depan?
dah guna..sebab tujuan masing-masing?
apa-apa pun tindakan korang.. make sure refer pada keperluan
dan kehendak masing-masing..
kalau rasa..tak ada benda nak beli ke..better simpan je la..
walaupun tak banyak..kalau dapat banyak tu tak pe la..
simpan lagi elok.. saya?? dah menyeru korang menyimpan..hehe
taw2 je la jawapan nya..hehe..simpan kat mana?
itu...biar la rahsia...yang penting rasa puas hati...
sangat-sangat puas hati..(^_^)

p/s : sesuai jugak kalau digunakan beli topup tu..kang dah 15hb dah 
kuat kuasa cukai 6% tu..hehe..
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...