Monday, September 19, 2011

budak lelaki semakin berani nak masuk kolej asrama perempuan??

assalamualaikum dan selamat sejahtera semuanya...
entry kali ni untuk peringatan bersama..
mulanya saya bukak la twitter..tengah dok layan,
tetiba terbaca member punyer post..

geram betul dia...saya memang paham sangat2..
sebab saya pernah tengok dengan mata saya sendiri..
masa sambutan Hari Malaysia, 16 September (jumaat)
terkejut la..dalam hati,"taw la arini ramai budak kolej balik,tapi main naik..
nasib tak masuk je bilik, nauzubillah..."
dah la kebetulan kitaorang ni satu blog blok (boleh lak typing error)
time post ni dah nak dekat 10 malam..
siapa tak marah..ada sebab la kolej perempuan hanya untuk perempuan.
dah la tu,lewat malam dah.. 
ada la sebab kenapa dah lelaki ada had nak masuk kolej perempuan..
hormat hak kawan2 yang lain..
korang semua kan dah besar panjang,pikir la elok-elok ea..
ini untuk keselesaan bersama..
harap perkara ni tak akan berulang lagi..
mungkin pada yang tak pernah mengalaminya,harap korang tak akan terserempak la diaorang..
dan tak akan mengalaminya...

p/s: kadang2 yang tukang baiki fasiliti kan lelaki jugak,
tu pun kena berhati2 jugak..

Post a Comment

Jannah Cosmetic Meet & Greet

Sabtu yang lepas, 9 Disember 2017 diberi kesempatan dan rezeki untuk join Jannah Cosmetic meet and greet. Dapat belajar banyak perkara ...

Cerita Panas Blog Minggu Ini