Sunday, September 04, 2011

aduyai... buat hal pulak

baru-baru ni fone buat hal pulak..
tengah-tengah syok tangkap gambar adik tido,
tetiba fone terpadam sendiri..
ingatkan bateri dah abis..tapi setahunya fone baru je charge 
bila dah habis belek,rupa-rupanya memory card corrupt..
memang la petunjuk tu..nak buat kje jahat nak kena kan adik..
fone tu dah buat hal..tahniah la buat diri ku..
yang paling bengang nye..abis satu folder picture hilang..
lepas tu corrupt lak folder lagu..
last-last format terus memory card..


kes lain pulak, time nak komen kat blog masa blog-walking
boleh pulak laptop ni keypad satu pun tak fungsi..
time tu agak lewat malam la..dah penat-penat jalan..sanggup pulak bukak laptop nak blog-walking
tu memang petanda jugak tu..suruh rehat..tak reti-reti nak rehat..
sampai dah terbuat statement la nak tukar laptop..
nasib laptop tak merajuk lama..lepas ngadu kat bapak..elok pulak tu tetiba..
kadang-kadang rasa macam handphone,laptop ni 'bernyawa' pulak..
ada la rasa nak campak,baling tapi...tu pikiran tak waras
so don't try this at home...sayangi lah barang anda..
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...