I'm back..


Assalamualaikum semua...hye jugak...yea awak tu.. sihat? Alhamdulillah saya okay aje.. Mana saya menghilang sejak dua menjak ni? Maklum la raya ni kan...blog harus direhatkan...rindu dah? Aiseh maaf la ek...
terima kasih kepada yang singgah blog ni...datang la jenguk-jenguk post yang suka ok...bak pepatah, tak kenal maka tak cinta...

gambar raya? tak ada la pulak... balik Perak.. masak rendang bergotong-royong dengan bapak..
bangga dengan diri sendiri...sebab saya ni...takut sikit nak memasak...takut nak mencuba sebenarnya...macam-macam pulak alasan saya ek... dah makin meningkat dewasa, kena la ke dapur kan...

So, I'm back for more blog-walking... mood : keletihan tapi seronok sebab balik kampung of course..

p/s: blog baru kena review dari miz ruha ----> SINI
terima kasih yea miz ruha sebab review kan Anisa's Corner ni... cakap omputih tu...boleh la..tapi still bapak kata grammar teruk2... *sedih-sedih*
4 comments

Popular Posts