Tuesday, October 09, 2012

Rak buku yang AWESOME


hye guys...tadi search pasal rak buku..kenapa?
sebab nak ada home library sendiri sebenarnya...sekarang pun kena kongsi dengan mummy..
mummy dengan koleksi bukunya...saya pun nak jugak untuk diri sendiri..

meh, tengok gambar ni....






























 source : theincrediblething

mana satu pilihan anda?

9 comments:

  1. waaa.. saya minat kalau umah ade banyak buku2.. mcm labiry.. tmbh2 ade rak buku yg menarik..

    ReplyDelete
  2. kan....sama la kita...geng *high5*

    ReplyDelete
  3. Nanti nk reka la satu letak dlm bilik

    ReplyDelete
  4. impressive kan Crew Fathi

    hehehhe...tak ada hal la faizfakhirin

    ReplyDelete
  5. SY MINT Y RAK y ad baby tu..hehe.mesti best klo dok baca kt situ

    ReplyDelete
  6. rak yg ade baby tu comel...leh jadi tempat duk plak kat citu :)

    ReplyDelete
  7. gile cool rak2 tue sumer.. >_<

    ReplyDelete
  8. kan3...nnt baru ada feel nak baca buku

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post