Tuesday, October 09, 2012

Rak buku yang AWESOME


hye guys...tadi search pasal rak buku..kenapa?
sebab nak ada home library sendiri sebenarnya...sekarang pun kena kongsi dengan mummy..
mummy dengan koleksi bukunya...saya pun nak jugak untuk diri sendiri..

meh, tengok gambar ni....






























 source : theincrediblething

mana satu pilihan anda?

9 comments:

Megat Emy said...

waaa.. saya minat kalau umah ade banyak buku2.. mcm labiry.. tmbh2 ade rak buku yg menarik..

Anisa Anuar said...

kan....sama la kita...geng *high5*

Crew Fathi said...

Wah.. terbaikk.. ^_^

faizfakhirin said...

Nanti nk reka la satu letak dlm bilik

Anisa Anuar said...

impressive kan Crew Fathi

hehehhe...tak ada hal la faizfakhirin

Anonymous said...

SY MINT Y RAK y ad baby tu..hehe.mesti best klo dok baca kt situ

shinji izac said...

rak yg ade baby tu comel...leh jadi tempat duk plak kat citu :)

Nisa Greennnpanda said...

gile cool rak2 tue sumer.. >_<

Anisa Anuar said...

kan3...nnt baru ada feel nak baca buku

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...