Monday, October 01, 2012

kagumnyaaa...


Assalamualaikum kepada semua...
nak cerita something dengan korang ni...apa yang saya kagumnya..
korang boleh kira something tanpa sebarang bantuan??
tak kira la calculator ke...handphone ke...cuma congak je..

semalam saya hang out dengan kawan-kawan...
kami order agak la banyak...tapi dengan sekadar dengar order terus aje dia beritahu total semuanya..
oooooo...impressive tu...
saya yang sememangnya hidup dengan matematik ni pun...haiiihhh
kalau boleh 2+3 pun kena guna calculator taw...
 sape kata kerja amik order tak perlu matematik??

picture from google

4 comments:

  1. zul penah gak laluinya..ada kat sebuah kedai ckp jew nk mkn apa minum apa siap total harga sekali dia bg..hehehe

    ReplyDelete
  2. terkomen dengan blog lain..hehehe


    ZUL DE ALEXIS

    ReplyDelete
  3. Hahaha tapi kan kalau kt restoran kedai mamak kadang2 dia boleh bertukar2 harga xD
    pernah sekali tu dia kasi mahal sgt lps tu ktorg suruh kira pakai kalkulator lepas tu terus berubah harga dia =.="

    ReplyDelete
  4. wahhh...pencetus fenomena..hehehe..kannn...pintar2

    haa..pernah dgr kes yg tak jujur ni jugak...tak baik betui...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post