Monday, October 01, 2012

kagumnyaaa...


Assalamualaikum kepada semua...
nak cerita something dengan korang ni...apa yang saya kagumnya..
korang boleh kira something tanpa sebarang bantuan??
tak kira la calculator ke...handphone ke...cuma congak je..

semalam saya hang out dengan kawan-kawan...
kami order agak la banyak...tapi dengan sekadar dengar order terus aje dia beritahu total semuanya..
oooooo...impressive tu...
saya yang sememangnya hidup dengan matematik ni pun...haiiihhh
kalau boleh 2+3 pun kena guna calculator taw...
 sape kata kerja amik order tak perlu matematik??

picture from google

4 comments:

Anonymous said...

zul penah gak laluinya..ada kat sebuah kedai ckp jew nk mkn apa minum apa siap total harga sekali dia bg..hehehe

Anonymous said...

terkomen dengan blog lain..hehehe


ZUL DE ALEXIS

Everything's Everythings said...

Hahaha tapi kan kalau kt restoran kedai mamak kadang2 dia boleh bertukar2 harga xD
pernah sekali tu dia kasi mahal sgt lps tu ktorg suruh kira pakai kalkulator lepas tu terus berubah harga dia =.="

Anisa Anuar said...

wahhh...pencetus fenomena..hehehe..kannn...pintar2

haa..pernah dgr kes yg tak jujur ni jugak...tak baik betui...

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...