Monday, October 01, 2012

kagumnyaaa...


Assalamualaikum kepada semua...
nak cerita something dengan korang ni...apa yang saya kagumnya..
korang boleh kira something tanpa sebarang bantuan??
tak kira la calculator ke...handphone ke...cuma congak je..

semalam saya hang out dengan kawan-kawan...
kami order agak la banyak...tapi dengan sekadar dengar order terus aje dia beritahu total semuanya..
oooooo...impressive tu...
saya yang sememangnya hidup dengan matematik ni pun...haiiihhh
kalau boleh 2+3 pun kena guna calculator taw...
 sape kata kerja amik order tak perlu matematik??

picture from google
Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini