Thursday, October 18, 2012

Hadiah Dari Seorang Kawan


Assalamualaikum semua...dan harap semuanya sihat sejahtera kehendaknya... bercerita pasal hadiah dari seorang kawan..bukan la sempena hari lahir ku yang lalu.. tapi hadiah ni sangat tak ternilai bagi ku....nak tahu apa hadiahnya...



saya hanya membantunya dalam menyiapkan Final Year Project (FYP) beliau pada semester yang lalu...dan syukur paper projeknya diterima dan sekarang tengah tunggu untuk upacara graduasi beliau pada hujung bulan November ini... Terima Kasih Fatin..suka sangat jaket ni...senang sangat tolong haritu...banyak membantu sepanjang saya bergelar pelajar Statistik...pengalaman yang bermakna bagi saya.. (^_^)

8 comments:

Anonymous said...

salam kenal tq sudi singgah berkomen di laman KA, dah follow u juga ye 348... nice jaket, mmg rezki u tu!

Anisa Anuar said...

hahaha...thanks... tak ada hal la...suka BW

Saya Disini said...

tahniah

hazwan hairy said...

wahhh siap dpt hadiah lagi...hahah..

Anisa Anuar said...

hahaha...bebesar hati nak terima hadiah ni...

Remy hazza said...

hadiah dari seorg kawan...cantik jaket tu....

Myideakini [dot] com said...

Salam...

Wau bestnya dapat hadiah dari seseorang tu...Ahaks :-)

www.myideakini.com

Anisa Anuar said...

thanks remy...klasik gitu kan...

mesti la best myideakini.com

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...