Wednesday, October 31, 2012

MatLutfi90 : 'Drama-drama sebelum kahwin'


Assalamualaikum semua...
tadi tengah blog-walking kat blog E'raz Fadli

cerita pasal video baru Mat Lutfi..
entah kenapa, saya gelak gila tapi still cover sebab stay office..
make sense isi video tu.. haa...bagi yang belum tengok lagi, jom la..

layan lagi sekali!!


thanks encik E'raz...dapat gak layan video Mat Luthfi ni..
makin berangan nak kahwin la ni...hahaha...mungkin..

13 comments:

Haruno Hana 하나 said...

daripada 1st day video ni kat Utube sampailah hari ni, asyik dok ulang je.. adik bongsu pun suka.. haha! dalam lawak dia ada mesej yg berguna ^^ takleh blah part last sekali tu.. hee :) bagus2

ELeEa said...

Salam
ske jugak dia ni...
vid dia byk pamer unsur moralkan =)

Fizalinolie said...

video ni mmg popular. Suka tgk :)

Anisa Anuar said...

tu la...okay video dia ada moral value...plus kelakar

Anonymous said...

he he he suka juga

Eraz Fadli said...

giler lawak kan.. kreatif la budak ni..

Dkna Abza said...

dkna tak tengok lgi..jap nak tengok :)

Jiwa Lara said...

haha..lawak dy ada mksud..

-meeSUPERGIRL- said...

gile ramai views !

aku HaniAsyira said...

dia memang ohsem kan.. =)

Anisa Anuar said...

@KA :geng la kita

@eraz : tahu xpe...otak bergeliga

@dkna : enjoy watching it

@jiwa lara :tahu xpe...mcm pelawak pun ada gayanya kn

@meesupergirl: haaa??? ye ke...

@aku haniasyira: aah ohsem...tp xpernah jmpe dia dpn2 lg la..

miz ruha said...

suka tengok video mat luthfi..
video drama kawen tu sy tengok raya aji ari tu...

Anisa Anuar said...

uihhh ye ke...alamak lmbt pulak tahunye..

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...