Wednesday, October 31, 2012

MatLutfi90 : 'Drama-drama sebelum kahwin'


Assalamualaikum semua...
tadi tengah blog-walking kat blog E'raz Fadli

cerita pasal video baru Mat Lutfi..
entah kenapa, saya gelak gila tapi still cover sebab stay office..
make sense isi video tu.. haa...bagi yang belum tengok lagi, jom la..

layan lagi sekali!!


thanks encik E'raz...dapat gak layan video Mat Luthfi ni..
makin berangan nak kahwin la ni...hahaha...mungkin..

13 comments:

  1. daripada 1st day video ni kat Utube sampailah hari ni, asyik dok ulang je.. adik bongsu pun suka.. haha! dalam lawak dia ada mesej yg berguna ^^ takleh blah part last sekali tu.. hee :) bagus2

    ReplyDelete
  2. Salam
    ske jugak dia ni...
    vid dia byk pamer unsur moralkan =)

    ReplyDelete
  3. video ni mmg popular. Suka tgk :)

    ReplyDelete
  4. tu la...okay video dia ada moral value...plus kelakar

    ReplyDelete
  5. he he he suka juga

    ReplyDelete
  6. giler lawak kan.. kreatif la budak ni..

    ReplyDelete
  7. dkna tak tengok lgi..jap nak tengok :)

    ReplyDelete
  8. haha..lawak dy ada mksud..

    ReplyDelete
  9. @KA :geng la kita

    @eraz : tahu xpe...otak bergeliga

    @dkna : enjoy watching it

    @jiwa lara :tahu xpe...mcm pelawak pun ada gayanya kn

    @meesupergirl: haaa??? ye ke...

    @aku haniasyira: aah ohsem...tp xpernah jmpe dia dpn2 lg la..

    ReplyDelete
  10. suka tengok video mat luthfi..
    video drama kawen tu sy tengok raya aji ari tu...

    ReplyDelete
  11. uihhh ye ke...alamak lmbt pulak tahunye..

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post