Thursday, October 11, 2012

My Fav Pic : kak odah's wedding


Assalamualaikum semua...dan hye..
event ni dah lama berlaku...tapi saya suka dengan gambar ni...
antara event tak boleh nak lupakan...seronok!!!



special credit to
Zulfadli sebab dia yang tangkap gambar ni...dan edit sekali...
hari tu ada buat photoshoot tapi...apa la dia buat dengan gambar tu...

song of the week:
One Thing by One Direction
sweet gitu lagu ni... lirik pun...wahhh~~ *berangan*



2 comments:

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post