Thursday, October 18, 2012

Segmen : Aku terjah! Aku follow! Apakah itu?


Assalamualaikum kepada semua dan hye...nak join segmen dari MYideakini[dot]com 
nama wahhh intelek sungguh...sungguh...bagi saya la..


tekan blog header ni untuk terus ke blognya

ideanya nak tambah follower...tapi saya okay aje...lebih kepada nak sokong segmen blogger sahaja.. ada target yang jelas gitu...saya suka...tutup segmen bila dah capai 100 orang yang sertai..dan saya mungkin yang dah 100++ sebab baru perasan hari ni...sambil blog-walking fuuhhh penat sungguh rasanya...kuikuikui...

nak tag? sempat lagi ke? kebanyakkan yang dari bloglist saya dah join...jadi saya sekadar nak meramaikan aje yea? (mintak kebenaran dari tuan punya blog)

tag : nazlyizan  michelle and mrs.budubilis

serious meriah segmen ni... woot..woot...nak tunggu siapa pemenangnya....*muka excited*
cukup memadai kalau saya direview dari blog ini... (^_^)

kepada MYideakini[dot]com
dari masa ke semasa saya merajinkan diri blog-walking blog awak...dan memandangkan hari ni saya baru follow blog ni...jadi saya mengambil kesempatan perkenalan ni dengan sertai segmen ni...

MAJULAH SEGMEN DEMI DUNIA BLOG YANG GEMILANG!!!

11 comments:

aiman fanboy k-pop said...

happy sakan nampak :)
blog eman pon dah kurg daa reader n follower ciput jer .. :'(

Anisa Anuar said...

hehehe...boleh kn happy2...
follower ok je.. tu la dah lama tak jejak kat blog yg k-pop tu kikikiii

Anonymous said...

macih^^ tag buudu..sayam kamu

Anisa Anuar said...

bebesar hati utk tag XD

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

Tunggu hadiah cabutan bertuahnya nanti ye :-)

Ajak reramai folowers yang ada tu no... :-)

Anisa Anuar said...

owh..insya-Allah...ni pun cari blogger yang aktif...takut kalau tag..blogger tu tak available pulak..

Kancil 8349 said...

selamat bersegmen

MISS Z BERCELOTEH said...

good luck!!

faizfakhirin said...

wohohoho...terjah terjah

Anisa Anuar said...

terima kasih cik kancil, mizz z...

serang je en.faiz

Anonymous said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

#68 WORDLESS WEDNESDAY