Thursday, October 18, 2012

Segmen : Aku terjah! Aku follow! Apakah itu?


Assalamualaikum kepada semua dan hye...nak join segmen dari MYideakini[dot]com 
nama wahhh intelek sungguh...sungguh...bagi saya la..


tekan blog header ni untuk terus ke blognya

ideanya nak tambah follower...tapi saya okay aje...lebih kepada nak sokong segmen blogger sahaja.. ada target yang jelas gitu...saya suka...tutup segmen bila dah capai 100 orang yang sertai..dan saya mungkin yang dah 100++ sebab baru perasan hari ni...sambil blog-walking fuuhhh penat sungguh rasanya...kuikuikui...

nak tag? sempat lagi ke? kebanyakkan yang dari bloglist saya dah join...jadi saya sekadar nak meramaikan aje yea? (mintak kebenaran dari tuan punya blog)

tag : nazlyizan  michelle and mrs.budubilis

serious meriah segmen ni... woot..woot...nak tunggu siapa pemenangnya....*muka excited*
cukup memadai kalau saya direview dari blog ini... (^_^)

kepada MYideakini[dot]com
dari masa ke semasa saya merajinkan diri blog-walking blog awak...dan memandangkan hari ni saya baru follow blog ni...jadi saya mengambil kesempatan perkenalan ni dengan sertai segmen ni...

MAJULAH SEGMEN DEMI DUNIA BLOG YANG GEMILANG!!!

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...