Wednesday, October 17, 2012

Segmen : Jom Masuk Bloglist Yana


Assalamualaikum semua... mulakan hari ni dengan join segmen dari empunya blog, Cik Yana *bunyi sorakan kuat* ehehehe...saya mulakan dulu ea...nak support segmen yana sebab dia antara yang selalu singgah untuk baca perihal saya,saya bebesar hati untuk ikut segmen ni...nak tepek banner jap..




diharapkan bila ada full bloglist nanti, boleh la saya blog-walking *sengeh sorang-sorang* tumpang sekaki la usha-usha bloglist orang...
kepada yana, keep on writing...dan...terima kasih selalu singgah ke blog saya, baca pasal saya dan tinggalkan jejak..

haaa...yang nak ikut sama, join je...sebab date line katanya ikut suka hati yana... terbaik..

p/s: yana ni rajin blog-walking taw...macam mana tahu? dari gaya dia..selalu nampak dia tinggalkan jejak kat banyak blog..owh dan saya bukan stalker *muka serious*

17 comments:

Mk Syahir said...

selamat bermasuk bloglist..ehh?

Anisa Anuar said...

selamat2...hehhee...join la sama...

Yana Aina said...

morning ... nmpk sgt yana takda kje kn. heheh maap boSss ... heheh thnx sudi join ^^ rjin2 lh BW k. TQ ^^

hazwan hairy said...

owh yana pnya ea?ok2...

Fendy said...

nak join la gak nt...

Anisa Anuar said...

HH dan fendy, mari la join jugak...
memanjangkan list..
hahaha...tak yah anta resume pun nak join bloglist yana.. =)

Remy hazza said...

selamat bersegmen.......
terjah jgn tak terjah.....

Anisa Anuar said...

terjah2...memeriahkan JOM!!!

NugRuL SakuRa said...

salam
kunjung balas... :)

Yana Aina said...

TQ sudi join .. dh tamat. jom cikidup .. http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/senarai-link-segmen-masuk-bloglist-yana.html

wan nurul hezrina said...

serangan balas dr segmen yang sama=)

Mia Liana said...

singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

imanina zahri said...

Singgah sini. Jom singgah blog Emma. :)

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Zura Tamin said...

Done follow awak balik. Tq Ye sudi singgah blog saya http://zzqil.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Ismi Iman said...

salam iman dtg nh
dari segmen yg sme
done follow
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Delimasari said...

dari segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

itmeMawarPutih said...

Salam...

Singgah sini, join segmen yang sama. :)

http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...