Wednesday, October 17, 2012

Segmen : Jom Masuk Bloglist Yana


Assalamualaikum semua... mulakan hari ni dengan join segmen dari empunya blog, Cik Yana *bunyi sorakan kuat* ehehehe...saya mulakan dulu ea...nak support segmen yana sebab dia antara yang selalu singgah untuk baca perihal saya,saya bebesar hati untuk ikut segmen ni...nak tepek banner jap..




diharapkan bila ada full bloglist nanti, boleh la saya blog-walking *sengeh sorang-sorang* tumpang sekaki la usha-usha bloglist orang...
kepada yana, keep on writing...dan...terima kasih selalu singgah ke blog saya, baca pasal saya dan tinggalkan jejak..

haaa...yang nak ikut sama, join je...sebab date line katanya ikut suka hati yana... terbaik..

p/s: yana ni rajin blog-walking taw...macam mana tahu? dari gaya dia..selalu nampak dia tinggalkan jejak kat banyak blog..owh dan saya bukan stalker *muka serious*
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...