Monday, October 22, 2012

Review Blog #4 : Menulis Menconteng


Assalamualaikum semua....seperti yang dijanjikan BW-list saya akan review blog mereka...satu post, satu blog...jadi ni blog yang keempat -------> Menulis Menconteng

bagi saya blog yang simple but nice... ringkas dan padat post yang dituliskan...antara blogger yang rajin blog-walking, tapi kerana sebab tertentu beliau meminta maaf dalam post INI
mana header? haaa...tu...tak ada...betapa simple kan...

dari pemerhatian saya, perwatakan fendy (tuan punya blog) sama macam mana yang digambarkan pada blognya..jelas apa nak diperkatakan...tahu mana fokus dari segi tajuk post, isi dia...
Beliau akan selagi boleh akan reply semua komen yang ada...

jadi review yang simple khas untuk fendy, saya akan terus jadi komenter kat blog Menulis Menconteng tu yang paling top!!! *semangat*
teruskan menulis...dan kebanyakkan post dari saya, berilhamkan blog ni jugak..
contohnya : Seseorang perlu cakapkan  Cipta dialog paling menarik  Tutorial : Letak Widget Top Commentator

-datang la serbu, serang dan meninggalkan jejak di blog ni-

Baca ni jugak,yea...

Review blog #1
Review Blog #2
Review blog #3

4 comments:

miz ruha said...

selalu juga jenguk blog fendy..
blog yang simple tapi menarik.. ^_^

Anisa Anuar said...

kan...bagus2.... antara blog rajin saya lepak

Remy hazza said...

nanti remy nak pi terjah...belum kenal lagi dgn sahabat kita nie.....

Anisa Anuar said...

sila2 la remy...

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...