Wednesday, October 24, 2012

Aku vs Mereka


Assalamualaikum kepada semua..
nak tunjuk beberapa orang yang dikatakan saya mirip mereka..

masa sekolah dulu,kawan-kawan dok habaq...tah mana rupanya...
kalau gaduh dengan adik, dia panggil aku nama "oii..Sammy Chang!!"

kenyataan dari sepupu time kenduri dulu..
puas belek muka ni, mana yang samanya...

latest dari mak long dan kak siti, sabar je la..

lee min ho dalam citer faith


dan ini aku...bermodelkan ais krim..

sumber gambar semua dari google kecuali gambar last..

sama ke?? macam tak leh terima kenyataan..
p/s: hanya la sekadar bacaan ringan yang tak ada kena-mengena nak
perasan atau menjual publisiti murahan..

7 comments:

  1. -.- acana last2 boleh dipadankan muka dengan pelakon laki tuhh pulak.

    an, semua kat atas tu tak kenai. haha.

    for me, ramai kata macam que haidar *time sekolah. :D

    ReplyDelete
  2. ada pe gak sama.. retis tuh.. huuu

    ReplyDelete
  3. boleh plak lee min ho terselit kat situ...

    sama tang mane ye...?
    nak pikir jap...

    ReplyDelete
  4. ada iras2.. hehe.. tak tahannya Lee Min Ho terlibat sekali.. hee :)

    ReplyDelete
  5. Lee Minho tu...katanya tang mata ada,pipi...pening2...kuang2

    ReplyDelete
  6. meh try bagi signature sikit..kot2 sama..hahaha

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post