Tuesday, October 23, 2012

Hobi baru bila blogging


Assalamualaikum kepada semua... sejak dua menjak ni, saya perasan saya ada hobi baru masa blogging... nak tahu apa??

KUMPUL HEADER-HEADER BLOG LAIN



sejak dah tukar laptop...jadi yang header lama2 semua...dah ter-delete... ni semua koleksi header blog mahupun banner segmen, give away, contest... ingat nak teruskan mengumpul...tujuan menggumpul?? lebih kurang macam souvenir bila datang blog mereka...

sebab saya nyer header simple sangat...
minat tengok header blog lain...

owh...blog-walking, blog-jogging pun hobi masa blogging jugak

23 comments:

  1. hihikkkkk header jue yg xcute pun ada

    ReplyDelete
  2. harus la... =) okay aje la jue

    ReplyDelete
  3. wah!! wat simpanan ye. nanti bila nak buat header baru ada ilham kan

    ReplyDelete
  4. header blog kita ada jugaklah.uhuh

    ReplyDelete
  5. tu la....nak kumpul lagi ni...giler header dah...wahahahha *gelak jahat*

    ReplyDelete
  6. header yana pon ada ... hehehhh jom BW ^^

    ReplyDelete
  7. header sy pun ada...
    teruskan kumpul header... :)

    ReplyDelete
  8. hahaha, sama tapi saya kumpul header yang orang bagi jark :)

    ReplyDelete
  9. akan ku kumpul lagi...wahahaha..
    isabel,bestnya org bg header...

    ReplyDelete
  10. hobi menarik tu, KA pown header simple mimple je

    ReplyDelete
  11. bagusnya kumpul header/ banner blogger..saya punyer header pun kdg2 delete jer...yg lama2..hehe

    ReplyDelete
  12. saya ada header, lana buatkan..tapi belum publish..hehehe

    ReplyDelete
  13. KA...tak pe...suka header simple but nice jugak...

    Cikgu Ma, hehehe...tu la..simpan lagi..

    Encik H...dah publish habaq mai ok?

    ReplyDelete
  14. hobi unik ^^ hehe.. tp kalo jumpa blog yg ada header lawa2 mmg rasa nk printscreen je :)

    ReplyDelete
  15. kan...hahhaa... =)
    nasib xle nk grab

    ReplyDelete
  16. Blog saya jugak yang tiada header.. Sekadar tulisan melepaskan batuk ditangga sahaja.. Hehe

    ReplyDelete
  17. nape header saya takde eh ? tetiba je kan hehehe...

    ReplyDelete
  18. tengah nak kumpul lagi ni...

    ReplyDelete
  19. he3.... header remy biasa jer.... tapi ada dua kat pic tu...... he3...ohsemmm kan....

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post