Saturday, November 17, 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih Blog


Assalamualaikum semua dan hye..
Kali ni nak join segmen dari Emas Putih Blog

nak pi tepek banner ni dulu, klik banner ni direct ke empunya blog


Tarikh segmen 13/11/2012 sampai 26/11/2012

RM10 akan diberi kepada 3 blogger yang bertuah secara random.

support other blogger segment to have good connection in this blog world.


21 comments:

  1. semoga berjaya nanti......
    ohsem pulak hadiah dia....

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya ye awak :D

    ReplyDelete
  3. gud luck...
    selamat bersegmen... :)

    ReplyDelete
  4. jmput sghh
    http://lynamohd.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  5. salam, singgah sini ! dr segmen same.

    http://mawarmialah92.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  6. dr segmen yg sama..dtg folo sini..singgah nnti..:)

    http://ceritasinia.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum.. BW sini :D hit me back...
    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/lg-smart-tv.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum . Haii awakk . Wanie dari segmen yang sama datang berkunjung dan follow awakk . Singgah blog wanie ye yayang :)

    http://shespinklover.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  10. datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

    http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  11. BW dan Follow, salam kenal...

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  12. salam dan hai. datang dari segmen yang sama :)

    jom ke blog saya :
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  13. Hai!! Aida pun join segmen yang sama.. btw aida dah lama follow blog nie :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  14. Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

    ReplyDelete
  15. salam,

    berenang-renang dari segmen yang sama. huhu

    jom bw sini: http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    p/s: ade mega GA

    ReplyDelete
  16. Hola ♥

    Saya Follower yang ke-516.

    Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan awak. Semoga persahabatan kita akan berkekalan walaupun di alam maya. Sapa tau satu hari nanti kita berjumpa. Hehe...

    Sekiranya awak ada kelapangan dan sudi... Jemputlah singgah di blog saya : Fizalinolie

    Keep in touch :)

    ReplyDelete
  17. bw dr segmen yg sama

    http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  18. salam dan hai, singgah sini juga dan follow..
    http://macammacamcite.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  19. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post