Monday, August 01, 2011

pengalaman 1st day puasa

apa pengalaman time kecik2 dulu
1st day puasa?,"cobaan betul"
skit2 tgk jam kn?
"bila nak berbuka ni?"
teringat dulu,bila buat kerja sikit
kata,"puasa la..tido je la"
over betul time tu..
padahal xde la teruk mana pun puasa nye

yang tak boleh makan saman,
semua tv ada rancangan memasak
tak pun yang pasal bazaar ramadhan
tapi apa2 pun,lama2 dah tak rasa pun macam puasa
ada yang amik peluang pose ni
nak turunkan berat badan
nak beribadah (tambahkan pahala,alhamdulillah)
harapnya kalau sahur ni biar dari awal sampai
dah nak abis puasa nanti,okay?
"Selamat Berpuasa Pada Semua Yang Berpuasa"
hehehe~~

No comments:

Post a comment

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post