Sunday, August 21, 2011

merapu2...wahahaha

hai semua!! 
mood hari ni : merapu kuasa dua (mentang2 budak math,abis semua emosi guna math)
dengar la kalau sudi dengar...nak join merapu??
sangat dialu2kan..nak suruh bentangkan karpet merah untuk lalu?
hahha tak de hal.. nak apa lagi? nak naik kereta mercedes untuk lebih bergaya nak lalu sini?
(okay2 cukup cik nisa oii merepek sangat dah ni..)

kadang-kadang ada rasa macam nak kuasa seperti
Naruto!!!
best bila guna teknik pengasingan diri
boleh siapkan banyak kerja dalam masa yang singkat..
sangat membantu lebih2 lagi kena hantar last minute assignment..hehe

 jadi Ichigo pun best gak...
boleh tukar2 badan?
(Bleach layan macam tu je...average je)

kalau ada kuasa....
macam Luffy (One Piece)
boleh panjangkan tangan (bukan simpulan bhse yg panjang tangan)
hahaha macam best je..panjangkan kaki..
jadi manusia getah..hey!! bukan bergetah okay??

persamaan mereka masing2 ada impian..
berusaha nak capai impian..
pentingkan persahabatan..
tidak putus asa..ada prinsip hidup..
kuat makan!! lebih2 lagi bila dah penat lawan..
kalau kita?? owh ada jawapan munasabah..
bila kita study,penat wooo nak perah otak berpikir..kena la makan banyak..
betul tak??
sorry ler kena layan merepek saya ni..
saya ni memang suka merepek..
merepek ni baik untuk kesihatan..
bla..bla...bla..bla.. (detail kabur)
(pot pet selama 1jam je..kang lama sangat,kering tekak)
apa macam dah cukup merepek tak? tak cukup?
bpe rate?? 1 daripada 5?
uishh kena tambahkan lagi merepek ni..hahaha...
p/s: maaf la entry yang tak de info..sekadar nak hiburkan hati je...
*gambar2 ni dari pak cik Google..tenkiu pak cik Google..
terbaikkk~~ (gaya Boboi boy)
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...