Wednesday, August 03, 2011

"hero kalah dulu" #1

when? : mid-semester exam results Semester 2 Matriculation

saya dan beberapa kawan tengok result bersama2
kemudian nya,masing2 mengadu..
"teruknya..baru mid-sem..apa yang aku belajar ni" bla bla bla
ada la lagi tapi malas nak detailkan..lupa sudeh
tiba2 datang lecturer math kitaorang.
Puan : so, math dapat bpe ni??
semua pandang antara satu sama lain..
semua : hehehehe....
Puan : alarh dengan saya pun nak rahsia ke?

dengan berani nya saya cakap "saya dapat C"
Lecturer saya pun "awat nye kamu dapat C? susah sangat ke?"
yang lain pun," aah saya pun sama..susah2"
then saya cakap," xpe puan..ni mid-sem jadi pengajaran kitaorang...
lagipun hero kalah dulu"
"oooo..hero kalah dulu ea...kita tengok nnt hero ni bangkit ke tak" puan cakap

dan yang paling tak sangka time lecture,puan cakap macam ni..
"saya tahu mid-term soalan a bit tough... hero kalah dulu kan?"
terkejut saya dengan kawan2 saya..kami saling berpandangan dan gelak..
dalam hati saya,"aduyaii pasni kena la buktikan.."
alhamdulillah final exam better  dari mid-sem.
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...