smoking dalam lif?

macam hari-hari biasa,hang out dengan cousin..tgk wayang
tak ingat la citer apa..dah lama sangat..
ada peristiwa yang tak boleh diterima oleh saya..
SMOKING dalam lif.. nasib time orang tu smoking,saya dengan cousin tak ada kat dalam lif tu.
tengah-tengah tunggu lif,tetiba lif tu berasap..dah macam dalam oven lak bila tengok..
1st, saya ni dah la tak boleh bau asap..sort of macam allergic la jugak.
2nd, langsung tak ada rasa bersalah orang tu...
macam ni la,nak smoking tu boleh tapi jangan la kat dalam lif..kalau ada budak kecik macam mana..
kepada smokers, nak smoking tu pilih tempat orait sikit..
jauh dari orang kalau boleh dan bukan dalam bangunan la..
perihatin terhadap persekitaran (^_^)
suka bila ada zon bebas dari rokok..atau khas untuk perokok..
2 comments

Popular Posts