Sunday, August 21, 2011

SEGMEN : Personaliti Blogger Mengikut Jenis Darah

macam menarik segmen ni..lain dari yang lain..
saya tahu segmen ni dari kat blog ni.. 
nak join segmen ni...tengok kat page dia ni..klik sini..

saya darah AB..
kalau ikut pada description (dah macam kat klinik pulak)
kat blog ni..katanya AB ni pandai uruskan kewangan,cool and steady,
ceria, bijak mengawal emosi

pandai uruskan wang? maybe2..tapi kalau dah lupa 
daratan..boleh je shopping sakan..kadang2 xtaw nak shopping apa..
cool and steady? dari segi apa? 
ceria? tengok la..kalau sarapan(utk hari2 biasa) konfirm ari tu akan ceria.
bijak mengawal emosi? no komen..kadang2..bila normal..

so ada sapa2 yang sama macam saya??
terbaikkk...(gaya Boboi Boy)

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...