Saturday, August 13, 2011

try buat header..testing aje...

memandangkan semua blog ada header..
jadi...saya pun nak jugak
ini dalam percubaan aje
disebabkan saya ni minat sangat dengan anime
saya bercadang guna karakter yang seakan-akan 
memenuhi perangai saya sendiri

ini saya try mula2
dengan bantuan paint dan photoshine 
sebagai frame sebab tak nak kasi terlalu kosong

lepas tu tak puas hati
sebab tak muat nak masuk semua nya...
<geram,geram,geram>
cubaan kedua pulak
jadi la macam yang atas tu..
pada pendapat saya, still nampak kosong..
tapi boleh la..
kalau orang suruh ceritakan pasal header ni
saya akan cakap
watak perempuan ini seperti saya
dimana-mana akan dengan headphone
walaupun nampak seakan-akan 'boyish' 
tapi still ada feminin...tu yang pilih warna ungu pink2 gitu la
nampak macam banyak ruang kosong kan?
masih banyak lagi kena explore pasal diri sendiri
bukan tak kenal sape diri sendiri
cuma senang citer ilmu di dada tak cukup lagi
boleh komen kalau nak?
perlukan perubahan? penambah baikan?
<uishhh dah macam post-morterm la pulak>
(^_^) still try~

3 comments:

  1. simple but nice la nisa..gud trial :)

    ReplyDelete
  2. aku rasa yg mula2 tu lagi cantik la..hehe.tpi 2 2 ni nice dah

    ReplyDelete
  3. thanks2....tu la..yg mula2 tu pun lagi nice...hehehe

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post