Sunday, August 14, 2011

baju raya dah siap!!

memandangkan raya dah nak dekat
baju raya pun dah ada
hahaha semangat tiba-tiba
tempah dari bulan 3 <advance kan?>
beli kain kat nilai 3
lepas beli,terus hantar kedai..
dilemma sekarang ialah...
mana nak pakai dulu untuk hari raya pertama...
emm...kena pikir betul-betul ni..
baju ada lebih dari 1,tu yang dilemma sikit...
<dah macam pikir nak jawab exam pulak>
 
ni baju raya?? comel pulak nanti time raya..konfius pulak nanti dengan event cosplay '

korang pulak macam mana?
tadi pun gi shopping mall,semua sibuk untuk
persiapan raya..
mana tak nye,masuk je mall
sale sana,sale sini
discount 70%, time raya je dapat...
apa-apa pun, biar lah bersederhana ek kekawan..
"Selamat bershopping..dimana2 pun korang pergi
even...kat Petaling Street"
p/s: kalau korang takut tak muat time raya nanti, beli je last minute
harga last minute pun baik punyerrrrrr....(^_^)

Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...