Sunday, August 14, 2011

baju raya dah siap!!

memandangkan raya dah nak dekat
baju raya pun dah ada
hahaha semangat tiba-tiba
tempah dari bulan 3 <advance kan?>
beli kain kat nilai 3
lepas beli,terus hantar kedai..
dilemma sekarang ialah...
mana nak pakai dulu untuk hari raya pertama...
emm...kena pikir betul-betul ni..
baju ada lebih dari 1,tu yang dilemma sikit...
<dah macam pikir nak jawab exam pulak>
 
ni baju raya?? comel pulak nanti time raya..konfius pulak nanti dengan event cosplay '

korang pulak macam mana?
tadi pun gi shopping mall,semua sibuk untuk
persiapan raya..
mana tak nye,masuk je mall
sale sana,sale sini
discount 70%, time raya je dapat...
apa-apa pun, biar lah bersederhana ek kekawan..
"Selamat bershopping..dimana2 pun korang pergi
even...kat Petaling Street"
p/s: kalau korang takut tak muat time raya nanti, beli je last minute
harga last minute pun baik punyerrrrrr....(^_^)

2 comments:

Hashimah binti Ismail said...

last minit xde saiz la..corak pun xbrp cantik..huhu..org g shopping,aku g keje :'(

ANISA said...

xpe la...janji ada kerja..
boleh la belanje nnt..heheee

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...