Friday, August 19, 2011

citer di bilik darjah #3: main lawan pemadam

korang pernah main lawan pemadam tak? tak pasti sebenarnya nama permainan ni..
hanya memerlukan pemadam dan diri sendiri..
cara main : kena kalah kan dengan gerak sama ada kita serang lawan atau 'lari' kan diri dari pihal lawan..
nak lagi menarik, kalau kalah..kena bagi pemadam kepada pemenang...
(tak reti nak describe,taw main aje..) challenge member time sekolah rendah dulu..


pastu kena marah dengan bapak sebab terlalu banyak pemadam kat rumah tak berguna <membazir katanya>
pastu tiap-tiap hari gi beli pemadam..sampai orang dah kenal la..
hehehe giler pemadam tapi dulu la..
sampai stok pemadam abis la kot hehehe
bukan salah saya okay kalau stok pemadam tu habis..
tapi memang yea...tak kira saiz la nak lawan pemadam..
ada pulak pemadam favourite..siap pilih nak guna yang mana satu untuk kalahkan pihak lawan..
koleksi penuh tu..hahaha dulu time beg kena check dgn parents
mesti sorokkan dulu pemadam2 tu..nanti abis kena buang..
ssshh...jangan bgtaw diaorg...tak pasal2 mintak ganti rugi ke..
agak-agak sekarang ada lagi ke tak?
jom lawan..ada lagi ke bakat tu..emm..<pikir2>

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...