Tuesday, August 09, 2011

#2 pengalaman pose dulu-dulu

untuk entry kali ni pasal over beli time bazaar
ha!! ini biasa la kn..
time beli tu semua nampak sedap
time tu la nak test semua..
macam puasa sehari je
padahal esok leh try yang lain
ni tak..time tu nak try semua
bila dah berbuka, mula la..
"macam mana nak abiskn ni.."
<mood: menyesal>
time beli tak nak kongsi
haha ni time kecik dulu la
sekarang dah pandai sikit
jadi pada semua kalau nak beli untuk berbuka tu
biar lah bersederhana..okay?
p/s: kat bazaar tu jual benda yang sama je
contohnya kedai roti john boleh jumpa 2-3 gerai..
maybe harga atau cara buat je yang membezakan
Post a Comment

Ibu Maira's Dairy : Mainannya dimana-mana

Hi semua. Cerita kali ni Nisa nak cerita pasal mainan Maira yang ada dimana-mana je. Depan TV, bilik tidur, bilik mandi pun kadang-kadang a...

Cerita Panas Blog Minggu Ini