"Wrestling??"

ini ada post member saya mimi
dari sekolah lagi taw dia minat wrestling
sebenarnya saya pun sama.
jangan dok pikir suka wrestling sebab benda tu,okay..
pakai spendar je, tak de makna nya..
time sekolah rendah pernah gaduh dengan member lelaki
berebut nak layan majalah wrestling
sapa yang bawak time tu? hahaha tak ingat.
perempuan minat wrestling,pelik??
mungkin...tapi suka tengok sebab banyak sangat
ni musuh dengan ni,kaw-team dengan ni..
tarik2 rambut,buat kill move hahaha
mana tak nyer adik2 laki ku layan wrestling
so,dah bukak tv kn..mula la tanye..
"eh dik,ni sapa ni? nape diaorang jerit2? tampar2?"
macam tu la soalan di minda ku ketika tgk wrestling..
dulu THE ROCK...sekarang?? JOHN CENA...
tapi minat gak BAUTISTA hehehe
semua scene lakonan semata-mata,bahaya untuk cuba di rumah
"so kid's don't try this at home"
kata2 ni mesti ada..mne tak nye..kalau budak2 tgk..
buat kat kekawan dia..tak ke naye..
saya tengok aje..tak lebih dari tu..
credit post to my friend,mimi and my brother,awie..
Post a Comment

Popular Posts