BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-kenali-blog-ku-2.html

1) blog apa ni?
blog ini adalah apa yang terlintas dalam pikiran atau perkara yang saya nak cerita kn kepada semua tu yang jadi entry.sebab saya sendiri bukan la pandai sangat nak cerita sangat pun... ke arah yang lebih santai..pada mula buat blog ni,semua tulis dalam bahasa inggeris..tapi time tu memang main tulis je..dah lama-lama tengok orang lain punya blog,jadi mana yang boleh dijadikan pengajaran saya aplikasikan..lagi satu saya dulu ada diary,tapi sejak dah ada blog..ini jadi diary saya..apa yang saya rasa nak tulis saya jadikan entry..

2)mana saya tahu pasal entry ni?
sebenarnya dah lama ikut abang ben tapi tengok je.. ini pun saya buat keputusan dari saya tak tahu nak buat entry apa,baik saya buat ni...hahaha...

3)sebab pada mula saya buat blog?
sebenarnya sebagai assignment lecturer kelas ITS100 (minor in Computer Science)..siap kena submit lagi details,belajar buat entry.. tapi dah habis semester,jalan sendiri la kn..tak kan lecturer nak kena check..hehehehe...dah buat blog-walking baru tahu banyak lagi yang saya tak tahu pasal blog..

4)sekarang?
tah la...tengok la macam mana..tapi saya punye matlamat ialah buat kan blog ni boleh hidup dalam jangka masa panjang.. follower? hahaha..kalau ramai2 pun tapi tak jenguk entry pun macam tak syok je.. kalau ada tu ada la..buat masa ni ada la follower setia..itu dah memadai bagi saya..

(^_^)peace~~ p/s: bahasa melayu tak power sangat..harap minta maaf kalau rasa macam tak paham dengan apa yang saya taip ni...hehehe
4 comments

Popular Posts