Saturday, August 27, 2011

mood raya #2

memandangkan raya setahun sekali
persiapan kena la yang terbaik..
puasa pun belum habis lagi,
member-member dah cakap pasal nak gi beraya rumah
well,of course tahun ni pergi beraya rumah member.
tujuan : meluangkan masa,kenal ahli keluarga member,
rapatkan hubungan silaturahim..
sebelum semester baru mula nak jumpa kawan-kawan.
dalam pikiran sekarang ni, nak gi rumah kawan yang dekat area Seri Menanti.
dia ni kawan saya sama fakulti tapi lain course
dan yang paling terkejut,dia ni bau-bau bacang saya
hahaha...sedar tak sedar la..sedare jauh..

next,member baik kat TKS(Tunku Kurshiah School)
yang ni..memang kena plan abis-abis.
kang tak pasal-pasal clash lak..
time nak gi beraya rumah yang sorang ni,tetiba dia lak takde.
kali ni ingat nak beraya kat rumah member baik ni.
dia ni duduk kat Merlimau.klik sini kalau nak kenal dia
tapi masalahnya tak tahu nak bawak sape.
kalau pergi sorang, memang tak dapat la.

ni semua plan lepas raya ketiga. tahun ni tak leh nak raya lama-lama.
maklum la ada adik yang tak abis lagi trial SPM dia.
sian-sian, orang lain semangat raya dia lak kena study
(ha! baru ko taw apa akak ko rasa hehehe)
dalam plan lagi semua ni,bak kata pepatah
"if you fail to plan,you plan to fail"
ada kena-mengena ke??
minat K-ON! sebenarnya, tu yang letak gambar ni. semngat kawan.
pergi berkunjung ke rumah member
spend time together(sweet hihihi)
p/s : rumah saya pernah datang 10 kereta konvoi raya tahun lepas
anak murid mak (uishh penuh la rumah,tak cukup tangan nak layan)
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...