Monday, August 22, 2011

dah nak raya bila....

  1. lagu raya dimana-mana sahaja. 
  2. iklan raya kat TV.
  3. tiket bas dah habis. 
  4. sibuk nak cat rumah.
  5. dalam paper,penuh dengan promosi..
  6. shopping mall penuh dengan orang nak shopping..
  7. aktif nye Ops Sikap dan Ops Trafik
  8. kuih raya berlambak jual kat mana2..
  9. lemang sold out dengan cepatnya..
  10. ayam,kambing,lembu lebih femus dari hari-hari yang biasa.
macam ni la saya sekarang time cuti sem yang tinggal bape hari je ni..

ada lagi tak?? macam ada lg je.. kalau ada lagi,boleh la tambahkan lagi hehhee...terbaik

2 comments:

  1. haha..cukup la.. aku dah boring tahap capan dah ni.. duk rumaha.. aku nk masuk u cepat2..

    ReplyDelete
  2. paham sangat..lek lerrrr...

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post