Monday, August 22, 2011

dah nak raya bila....

  1. lagu raya dimana-mana sahaja. 
  2. iklan raya kat TV.
  3. tiket bas dah habis. 
  4. sibuk nak cat rumah.
  5. dalam paper,penuh dengan promosi..
  6. shopping mall penuh dengan orang nak shopping..
  7. aktif nye Ops Sikap dan Ops Trafik
  8. kuih raya berlambak jual kat mana2..
  9. lemang sold out dengan cepatnya..
  10. ayam,kambing,lembu lebih femus dari hari-hari yang biasa.
macam ni la saya sekarang time cuti sem yang tinggal bape hari je ni..

ada lagi tak?? macam ada lg je.. kalau ada lagi,boleh la tambahkan lagi hehhee...terbaik
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...