Monday, August 22, 2011

dah nak raya bila....

  1. lagu raya dimana-mana sahaja. 
  2. iklan raya kat TV.
  3. tiket bas dah habis. 
  4. sibuk nak cat rumah.
  5. dalam paper,penuh dengan promosi..
  6. shopping mall penuh dengan orang nak shopping..
  7. aktif nye Ops Sikap dan Ops Trafik
  8. kuih raya berlambak jual kat mana2..
  9. lemang sold out dengan cepatnya..
  10. ayam,kambing,lembu lebih femus dari hari-hari yang biasa.
macam ni la saya sekarang time cuti sem yang tinggal bape hari je ni..

ada lagi tak?? macam ada lg je.. kalau ada lagi,boleh la tambahkan lagi hehhee...terbaik

2 comments:

Zul Fattah said...

haha..cukup la.. aku dah boring tahap capan dah ni.. duk rumaha.. aku nk masuk u cepat2..

ANISA said...

paham sangat..lek lerrrr...

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...