Monday, August 15, 2011

SEGMEN : APA AKU BUAT KALAU BOSAN?

http://specpatah.blogspot.com/2011/08/segmen-apa-aku-buat-bila-bosan.html
kalau kat rumah:
- main dengan remote..tukar2 channel
- online kalau line broadband tak buat hal
 - main game..layan facebook,twitter,blog
-tido puas2
- lipat baju kalau ada heehehhe
- dengar lagu,layan citer anime,korea

more and more on anime...

minat dengan C.N.BLUE

kalau kat universiti :
- main game..layan facebook,twitter,blog
(tapi blog kurang sikit..)
- hang out dengan kekawan
- jalan2 satu uitm,jogging sambil dengar lagu kat fone
-buat kerja giler...hahaha
contohnya keluar berjalan2 dari pagi sampai ke petang

ni la yang saya akan buat..tapi selalunye...
saya akan mem'buzy'kan diri
sebab tak nak ingat rumah (homesick konon)
ikut aktiviti fakulti hehehe...what i enjoy the most
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...