Friday, August 19, 2011

Segmen | Cerita Aku dengan Bulan

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-cerita-aku-dengan-bulan.html
kalau nak join segmen ni boleh..meh la,just klik header atas ni...
first time dia buat segmen..jadi alang2 tengah tak de kerja dan selalu blog-walking blog dia ni..jadi..join la segmen ni.. tarikh tutup segmen ni esok 20/8...pukul 11 malam..

kena citer apa2 yang ada kena-mengena dengan bulan...emm...apa ekk..aku dengan bulan..
"Dengan kuasa BULAN akan menghukum mu" ayat Sailormoon...hahaha

selalunya dapat ayat macam ni,"jerawat ko tu macam BULAN..berkawah2"
kejam betul...xde la berkawah pun..cuma macam kertas pasir je..

saya tak makan kuih BULAN.. tengok je..(abis semua ada BULAN,semua nak cakap)

saya lahir BULAN mei...hehehe..pe lagi ek?? pikir2...emm..(bersungguh-sungguh perah otak)

"Kalau rindu tengok la kat BULAN tu..."

bila BULAN kemerdekaan..mesti kena nyanyi lagu patriotik kat sekolah..kena hias kelas..penuh dengan Jalur Gemilang...(alang2 je nieh)

ni dah macam bukan citer je...soe la ek..tak pandai bercerita...
harap suka la nieh...
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...